0491984583 

Wij helpen bouwondernemers met exclusieve en gekwalificeerde offerte aanvragen rechtstreeks met een afspraak in hun agenda.

Ben jij ondernemer en wil je jouw bedrijf een boost geven door doelgericht te adverteren op social media? Dan zit je goed bij marketingbureau J&V Agency in Temse. Wij helpen aannemers in de bouwsector die meer klanten willen met het automatisch verkrijgen van gekwalificeerde en exclusieve leads, betere klanten en hogere winst. Dat doen we met behulp van advertenties op social media en landingspagina's. Spaar tijd en geld uit met behulp van resultaatgerichte en meetbare marketing. Het is tijd om jouw marketingbudget optimaal te benutten, jouw bedrijf te doen groeien en potentiële klanten om te zetten in maximale winstmarges.

Wij helpen bouwondernemers met exclusieve en gekwalificeerde offerte aanvragen rechtstreeks met een afspraak in hun agenda.

Tips om succesvol te adverteren op social media

GRATIS E-BOOK

Ben jij benieuwd wat de juiste advertenties op social media voor jouw bedrijf kunnen doen? Lees dan zeker dit gratis E-book. Zaakvoerder Joeri Jeursen heeft er in enkele tips uiteengezet hoe jij als ondernemer 40.000 euro omzet op veertien dagen tijd kan genereren. Het is een ongelooflijk krachtige strategie die je gratis kan raadplegen om jouw bedrijf te laten groeien op korte tijd en je concurrenten te slim af te zijn. Wees er als eerste bij en download jouw exemplaar. 

ONZE VISIE

Bij J&V Agency leggen we de focus advertenties op social media en sales funnels om van potentiële klanten ook betalende klanten te maken. We maken resultaatgerichte marketingcampagnes via Facebook met als doel jou elke maand van gekwalificeerde leads te voorzien. We staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Zo nemen we jou mee doorheen onze complete en transparante marketingoplossing gebaseerd op jouw noden en behoeftes. Intussen hebben we al veel klanten kunnen helpen. Wil jij ook jouw klantenbestand aanzienlijk uitbreiden door te adverteren op social media? Laat het ons dan zeker weten en wij gaan voor jou aan de slag. Het zou een genoegen zijn om jouw bedrijf beter te leren kennen. Plan hieronder jouw gratis gesprek in.

Onze diensten

Ons marketingbureau specialiseert zich in het adverteren op Facebook. Wij zorgen voor 24/7 lopende advertenties met landingspagina’s op social media die kwalitatieve leads opbrengen. Op die manier focussen we ons voornamelijk op één ding, wat ons een expert maakt. Met deze laserfocus ben je er steeds zeker van dat we jou als de beste kunnen bijstaan. Wij leveren dus geen ‘all-in-one’ oplossingen of half werk zoals vele anderen, maar een oplossing op maat. Als je op zoek bent naar een marketingbureau dat jou in een duidelijk overzicht laat zien hoeveel budget er werd gespendeerd en wat je ermee kan realiseren, dan zit je goed bij ons!

EXPERT ZIJN = LASERFOCUS DUS...

Wij zijn gespecialiseerd in Social Media advertenties in combinatie met sales funnels daarom bied ik geen andere diensten aan...

  • WEBDESIGN
  • ​OFFLINE MARKETING
  • ​EMAIL MARKETING
  • ​SEO

"Ik heb Joeri leren kennen als een man met kennis van zaken."

Voor mijn bedrijf wou ik gebruik maken van social Media advertenties ( is volgens mij de toekomst), maar als man van 53 en met geen kennis van die zaken ging dat niet goedkomen. Ik weet dat het belangrijk is om u, zeker, zakelijk te omringen met de juiste mensen. Wel Joeri behoort tot die groep. De kennis en de ideeën die hij heeft en de strategie die hij toepast maakte dat dat hij voor mij de juiste man op de juiste plaats is. Vandaag is onze samenwerking al een feit en werkt hij aan onze strategie. Hij levert zoveel meerwaarde en brengt zoveel mogelijkheden en ideeën aan dat ik nog 10 jaar nodig zou hebben om dit te kunnen. Tot op heden loopt onze samenwerking geweldig. U hoort en ziet binnenkort meer van mij via de social media kanalen. Merci Joeri voor de positieve inzet en de verhelderende strategie.

"het beloofde target is met succes behaald"

onder tussen nu al drie maanden samen gewerkt en wij zijn heel tevreden van de samenwerking , het beloofde target is met succes behaald . Joeri heeft ons in deze moeilijk periode echt uit deze moeilijke tijden ondersteund , bij deze nogmaals een dikke duim! 
mvg heel het team van rdt-service.be

"Joeri is echt een aanrader voor bedrijven"

Ik heb Joeri leren kennen via Facebook en we zijn aan de praat geraakt omwille over mijn bedrijf.
Ik wist niet goed hoe ik mijn bedrijf een boost kon geven.
En dankzij Joeri heb ik veel meer klanten gewonnen, hij heeft mij enorm geholpen en als ik hem niet had.
Stond ik niet waar ik nu sta.

Ontmoet de zaakvoerder

J&V Agency werd door mij, Joeri Jeursen opgericht. Ik maakte een enorme carrièreswitch van harde werker in de bouwsector als loodgieter naar zaakvoerder en Facebook-marketeer van een exclusief en succesvol marketingbureau in België. Mijn team en ik selecteren telkens 20 bedrijven in de bouwsector om maandelijks te helpen met het genereren van kwalitatieve leads en meer klanten, zodat deze bedrijven stabiliteit en een sterke groei kunnen ervaren. Wij bieden exclusieve marketingoplossingen aan omdat we een optimale dienstverlening en zekerheid over return on investment erg belangrijk vinden. Wij willen voor jou als klant steeds de best mogelijke resultaten behalen door resultaatgericht te adverteren op social media.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

PLAN JE GESPREK NU IN.

DIT GESPREK IS PERFECT VOOR:

  • Bedrijven die hun huidige website willen omzetten in een machine die gekwalificeerde leads zal genereren
  • ​Bedrijven die de stap willen zetten van offline naar online
  • ​Bedrijven die hun marketingbudget optimaal willen benutten d.m.v. digitale advertenties en funnels
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun verkopen & klantwaarden te maximaliseren gebaseerd op meetbare resultaten
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar marketing bureau dat van hen de expert op de markt maakt. Dit in combinatie met een zeer persoonlijke samenwerking

In TOTAAL 200.000 euro extra omzet gerealiseerd voor mijn klanten.

GRATIS TRAINING

Ik heb 200.000 euro extra omzet gecreëerd voor mijn klanten met deze ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis training wordt beschreven.
Bekijk het nu voordat jouw concurrenten het in handen krijgen. 
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

©2023 Alle rechten voorbehouden J&V Agency  BV

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.
Powered By ClickFunnels.com