Genereren van kwalitatieve LEADS met DOELGERICHTE campagnes

J&V Agency helpt ondernemers die meer klanten willen met het automatisch verkrijgen van: gekwalificeerde & exclusieve leads, betere klanten en hogere winst.
Dit met behulp van Social media Advertenties & landingspagina's.

Verspil GEEN geld meer en talloze uren aan niet resultaatgerichte en niet meetbare marketing.
Het is tijd om jouw marketingbudget optimaal te benutten, jouw bedrijf te doen schalen en potentiële inkomsten om te zetten naar maximale winstmarges.

 0491984583 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Op Facebook adverteren met onze hulp

Facebook logo

Ben jij aannemer in de bouwsector en wil je op Facebook adverteren om meer leads te kunnen genereren? Reken dan op J&V Agency in Temse om je daarbij te helpen. Wij zorgen met doelgerichte campagne voor betere klanten en een hogere winst. Vertrouw op onze resultaatgerichte marketing om jou als ondernemer in Vlaanderen op weg te helpen.

Samen effectief op Facebook adverteren

Wil jij effectief leren adverteren op sociale media? Vraag dan de raad van J&V Agency om jou te helpen advertenties op Facebook te plaatsen. Wij tillen jouw bedrijf naar een hoger niveau door aan meetbare marketing te doen en zo potentiële inkomsten om te zetten naar maximale winstmarges. Wij zetten jouw Facebook-marketingcampagne op met als doel gekwalificeerde leads genereren. Ons bureau voorziet dé marketingoplossing op maat van jouw bedrijf. Met onze hulp kan je extra klanten via Facebook aanspreken om voor jou te kiezen. 

Plan nu jouw gratis gesprek in

Wil jij als ondernemer op korte tijd veel successen boeken en je klantenbestand uitbreiden? Doe dan een beroep op onze kennis om op Facebook te adverteren en een effectieve campagne uit te rollen. Plan je eerste telefonisch gesprek met zaakvoerder Joeri Jeursen die samen met jou uitzoekt waar je met je bedrijf naartoe wilt. Bel naar 0491984583 voor een gratis gesprek. Met onze marketingmethodes behaal jij de gewenste resultaten! 

Joeri

3 TIPS VOOR SUCCESVOL TE ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA.

GRATIS E-BOOK

Ik heb voor mijn klanten 40.000 euro omzet op 14 dagen tijd gecreëerd met deze 3 tips. 
Een ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis e-book wordt beschreven.
Download het nu voor jouw concurrenten hier gebruik van maken.
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

PLAN JE GESPREK NU IN.

Gratis 30-Minuten Gesprek

Op het einde van dit 'GRATIS gesprek' heb je een duidelijk beeld van wat jouw volgende stappen zijn die je kan nemen om jouw bedrijf te laten groeien en stabiliteit te ervaren. 

Je ontdekt hoe jouw bedrijf kan beginnen met het verkrijgen van kwalitatieve leads met 24/7 advertenties op automatische piloot, dankzij advertenties op social media platformen.
 
Kies een datum en tijdstip in onze agenda om vandaag jouw gesprek in te plannen en wij kijken er alvast naar uit om binnenkort met jou te mogen spreken!

DIT GESPREK IS PERFECT VOOR:

  • Bedrijven die hun huidige website willen omzetten in een machine die gekwalificeerde leads zal genereren
  • ​Bedrijven die de stap willen zetten van offline naar online
  • ​Bedrijven die hun marketingbudget optimaal willen benutten d.m.v. digitale advertenties en funnels
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun verkopen & klantwaarden te maximaliseren gebaseerd op meetbare resultaten
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar marketing bureau dat van hen de expert op de markt maakt. Dit in combinatie met een zeer persoonlijke samenwerking

In TOTAAL 200.000 euro extra omzet gerealiseerd voor mijn klanten.

GRATIS TRAINING

Ik heb 200.000 euro extra omzet gecreëerd voor mijn klanten met deze ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis training wordt beschreven.
Bekijk het nu voordat jouw concurrenten het in handen krijgen. 
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

©2023 Alle rechten voorbehouden J&V Agency  BV

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.
Powered By ClickFunnels.com