Genereren van kwalitatieve LEADS met DOELGERICHTE campagnes

J&V Agency helpt ondernemers die meer klanten willen met het automatisch verkrijgen van: gekwalificeerde & exclusieve leads, betere klanten en hogere winst.
Dit met behulp van Social media Advertenties & landingspagina's.

Verspil GEEN geld meer en talloze uren aan niet resultaatgerichte en niet meetbare marketing.
Het is tijd om jouw marketingbudget optimaal te benutten, jouw bedrijf te doen schalen en potentiële inkomsten om te zetten naar maximale winstmarges.

 0491984583 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Jouw Facebook-marketeer 

Facebook logo

Zoek jij nog naar een bekwame Facebook-marketeer om jou te helpen met het opzetten van socialmedia-ads? Laat je dan bijstaan door J&V Agency in Temse om op korte tijd veel succes te boeken met jouw bedrijf in Vlaanderen. Wij helpen allerlei bedrijven in de bouwsector om hun klantenbestand uit te breiden en meer winst te genereren met behulp van Facebook-advertenties. Vertrouw op onze strategieën om jouw bedrijf te laten groeien.

Boek snel resultaten met ons als Facebook-marketeer

Zoek jij een geschikt marketingbureau om jouw bedrijf zichtbaar te maken door op Facebook te adverteren? Dan heeft J&V Agency dé oplossing voor jou! Als Facebook-marketeer zorgen wij met onze methodes en kennis voor kwalitatieve leads en meer klanten zodat jouw bedrijf een sterke groei kan doormaken. Gebruik jouw marketingbudget efficiënt en slim door samen met ons te werken aan advertenties op social media. Een overzichtelijke campagne geeft jou een duidelijk beeld van welke stappen jouw bedrijf precies nodig heeft om vooruitgang te kunnen boeken. Wij zorgen voor resultaatgerichte en meetbare Facebook-marketing voor bedrijven die de stap durven zetten van offline naar online. 

Bel ons voor een eerste kennismaking

Ben jij benieuwd wat ons bureau voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan zeker telefonisch contact op met zaakvoerder en Facebook-marketeer Joeri Jeursen voor een persoonlijke kennismaking die bovendien volledig gratis is. Bel naar 0491984583 voor meer informatie over onze diensten en plan jouw gesprek in. Wij maken van jou een expert op de markt!

Joeri

3 TIPS VOOR SUCCESVOL TE ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA.

GRATIS E-BOOK

Ik heb voor mijn klanten 40.000 euro omzet op 14 dagen tijd gecreëerd met deze 3 tips. 
Een ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis e-book wordt beschreven.
Download het nu voor jouw concurrenten hier gebruik van maken.
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

PLAN JE GESPREK NU IN.

Gratis 30-Minuten Gesprek

Op het einde van dit 'GRATIS gesprek' heb je een duidelijk beeld van wat jouw volgende stappen zijn die je kan nemen om jouw bedrijf te laten groeien en stabiliteit te ervaren. 

Je ontdekt hoe jouw bedrijf kan beginnen met het verkrijgen van kwalitatieve leads met 24/7 advertenties op automatische piloot, dankzij advertenties op social media platformen.
 
Kies een datum en tijdstip in onze agenda om vandaag jouw gesprek in te plannen en wij kijken er alvast naar uit om binnenkort met jou te mogen spreken!

DIT GESPREK IS PERFECT VOOR:

  • Bedrijven die hun huidige website willen omzetten in een machine die gekwalificeerde leads zal genereren
  • ​Bedrijven die de stap willen zetten van offline naar online
  • ​Bedrijven die hun marketingbudget optimaal willen benutten d.m.v. digitale advertenties en funnels
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun verkopen & klantwaarden te maximaliseren gebaseerd op meetbare resultaten
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar marketing bureau dat van hen de expert op de markt maakt. Dit in combinatie met een zeer persoonlijke samenwerking

In TOTAAL 200.000 euro extra omzet gerealiseerd voor mijn klanten.

GRATIS TRAINING

Ik heb 200.000 euro extra omzet gecreëerd voor mijn klanten met deze ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis training wordt beschreven.
Bekijk het nu voordat jouw concurrenten het in handen krijgen. 
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

©2023 Alle rechten voorbehouden J&V Agency  BV

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.
Powered By ClickFunnels.com