Genereren van kwalitatieve LEADS met DOELGERICHTE campagnes

J&V Agency helpt ondernemers die meer klanten willen met het automatisch verkrijgen van: gekwalificeerde & exclusieve leads, betere klanten en hogere winst.
Dit met behulp van Social media Advertenties & landingspagina's.

Verspil GEEN geld meer en talloze uren aan niet resultaatgerichte en niet meetbare marketing.
Het is tijd om jouw marketingbudget optimaal te benutten, jouw bedrijf te doen schalen en potentiële inkomsten om te zetten naar maximale winstmarges.

 0491984583 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Leads genereren op Facebook

Facebook logo

Weet jij niet hoe je op korte tijd veel leads kan genereren op Facebook? Reken dan op marketingbureau J&V Agency in Temse om jouw klantenbestand te helpen vergroten. Met behulp van de juiste socialmedia-advertenties en landingspagina’s kan jij met jouw bedrijf vooruitgang boeken in de bouwsector. Schakel de hulp in van een professional om jouw marketingbudget efficiënt en resultaatgericht te gebruiken.

Meer leads genereren op Facebook met onze hulp

Wil jij met jouw bedrijf meer leads genereren op Facebook, maar weet je niet hoe je zo’n campagne moet opstarten? Laat die klus dan over aan J&V Agency voor een marketingoplossing op maat. Door effectief te adverteren op Facebook verkrijg je meer gegevens van potentiële klanten. We zijn gespecialiseerd in socialmedia-advertenties in combinatie met sales funnels. Ook geven we jou steeds een duidelijk overzicht van hoeveel budget er werd gespendeerd en hoeveel omzet ermee gerealiseerd is. Samen kunnen we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen en extra klanten via Facebook aantrekken.

Maak een afspraak voor een gratis gesprek

Wil jij persoonlijk advies over hoe je leads kan genereren op Facebook? Dan helpen wij jou daar graag mee verder. Plan nu jouw afspraak in voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we bekijken wat wij concreet voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Bel naar 0491984583 voor een eerste telefoongesprek met zaakvoerder Joeri Jeursen. 

Joeri

3 TIPS VOOR SUCCESVOL TE ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA.

GRATIS E-BOOK

Ik heb voor mijn klanten 40.000 euro omzet op 14 dagen tijd gecreëerd met deze 3 tips. 
Een ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis e-book wordt beschreven.
Download het nu voor jouw concurrenten hier gebruik van maken.
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

PLAN JE GESPREK NU IN.

Gratis 30-Minuten Gesprek

Op het einde van dit 'GRATIS gesprek' heb je een duidelijk beeld van wat jouw volgende stappen zijn die je kan nemen om jouw bedrijf te laten groeien en stabiliteit te ervaren. 

Je ontdekt hoe jouw bedrijf kan beginnen met het verkrijgen van kwalitatieve leads met 24/7 advertenties op automatische piloot, dankzij advertenties op social media platformen.
 
Kies een datum en tijdstip in onze agenda om vandaag jouw gesprek in te plannen en wij kijken er alvast naar uit om binnenkort met jou te mogen spreken!

DIT GESPREK IS PERFECT VOOR:

  • Bedrijven die hun huidige website willen omzetten in een machine die gekwalificeerde leads zal genereren
  • ​Bedrijven die de stap willen zetten van offline naar online
  • ​Bedrijven die hun marketingbudget optimaal willen benutten d.m.v. digitale advertenties en funnels
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun verkopen & klantwaarden te maximaliseren gebaseerd op meetbare resultaten
  • ​Bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar marketing bureau dat van hen de expert op de markt maakt. Dit in combinatie met een zeer persoonlijke samenwerking

In TOTAAL 200.000 euro extra omzet gerealiseerd voor mijn klanten.

GRATIS TRAINING

Ik heb 200.000 euro extra omzet gecreëerd voor mijn klanten met deze ongelooflijk krachtige strategie die in deze gratis training wordt beschreven.
Bekijk het nu voordat jouw concurrenten het in handen krijgen. 
Ik weet zeker dat jij van deze nieuwe techniek als eerste gebruik wil maken!

©2023 Alle rechten voorbehouden J&V Agency  BV

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.
Powered By ClickFunnels.com